پورموسوي در گفتگويي با خبرنگار سياسي "مهر" افزود: معمولا طرفين يك تضاد سياسي شرايطي رامطرح مي كنند تا طرف مقابل را به انفعال بكشانند و يا از اهداف استراتژيك مورد نظر باز دارند اينكه جمهوري اسلامي ايران براي پذيرش پروتكل الحاقي شروطي را مطرح مي كنند نمونه بارز يك چانه زني است تا از اين طريق بتواند به حداقل ها دست يابد براي نمونه آمريكا پذيرش پروتكل الحاقي را اعلام ولي براي اجراي آن شرايط خاصي را مطرح مي كند.
وي تاكيد كرد : در زمان فوق اشتراك بين دول افزايش يافته است و جهان درآستانه ارتباطات فرا ملي است و در سايه اين ارتباطات و اشتراكات مي تواند تمامي مسائل مربوط به خود را از راههاي ديپلماتيك حل نمايد.
پورموسوي اظهار داشت : ايران داراي شرايط ويژه است اين حكومت يك حكومت انقلابي و اسلامي است و در عرصه بين المللي داراي جايگاه ويژه اي است و از مهمترين ابعاد اين حكومت تامين امنيت ملي و استقلال است اگر در تقاضاهايي كه از ايران مي شود امنيت ملي ناديده گرفته شود مطمئنا شرايط تحميلي را نخواهد پذيرفت .
اين كارشناس مسائل استراتژيك تصريح كرد: اكنون در عرصه بين الملل يك نظام سرمايه داري حكمفرمااست نظامي كه از آن بايد به عنوان نظام سلطه بايد ياد كرد نظامي كه تلاش برخي كشورها را براي ايجاد پيشرفت و ايجاد رفاه نمي پذيرد و درقبال تمام مسائل مربوط به كشورها گزينشي برخورد مي نمايد .
وي تاكيد كرد : تمام تلاش ايران براي دستيابي به فناوري هسته اي جهت پيشبرد منافع اقتصادي است نه سلاحهاي هسته اي ،هدف ما استفاده از بعد تكنولوژي است نه تهديد امنيت كشورهاي ديگر و بايد بگويم كه نظام سلطه بخشي از مجامع و سازمانهاي بين المللي را در اختيار دارد و در تلاش است كه كشورهاي مستقل را از دستيابي به فناوري هسته اي باز دارد و اين نگران كننده است .
پروتكل الحاقي حربه تبليغاتي جديد غرب عليه ايران(4)
پورموسوي : سياست آمريكا در باره ايران سياست سلطه است
دكتر رضا پور موسوي استاد دانشگاه و كارشناس مسائل استراتژيك گفت : در معاملات سياسي براي امتياز گيري حرفهاي زيادي زده مي شود و با استفاده از چانه زني مي توان به اهداف مورد نظر رسيد .
کد خبر 28435
نظر شما